Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
    Май скоро ще се сменят предни амортисьори с пружини комплект. Ако някой има нещо изостанало читаво или малко карано - да пише.
    А като идваш по нашия край се обади да ти подаря един комплект предни и задни че се спъвам в тях в мазата . Пружината на единия преден е счупена и не ги знам в какво състояние са като цяло .
    Бях ги взел за мене но срещнах бордюра преди да ги сменя и пробвам .
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Grigor Покажи съобщение
      Аз и на двете коли съм с полиуретан от зад. Преди години няколко пъти сменях малките тампони на шенкела, писна ми, сложих Пауърфлекс и от тогава забравих за проблема.
      По съвет и с помощта на дон Грегорио още като се взехме с бабата и набих Пауърфлекса и досега не е мърдала ич от към дупето (сложих и го само отзад ). Отпред съм си на гуменяци и си знам - през година-две всичко долу и нови.
      Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Е ка ги карате тез коли? Аз за 6 години и почти 100 хил. съм сменил 2 шарнира. Нищо друго.
        А - и един кормилен накрайник.
        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Може би правилния въпрос е, с какви тампони? От Боби знам, тампони Мало на предните носачи изкарват над 80 000км.
          1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Да ти кажа честно не знам с какви тампони беше преди да сложа полиуретана - беше много отдавна.
            Едната ми дойде с всичко оригинал от Италия преди 4 години, изкара около две години в БГ и директно и сложих полиуретан (нне ми се занимаваше да търся по-малкото зло в БГ). Сега е една идея по твърда, но това за мен не е проблем.

Опс, забравих: Преди да сложа полиуретана търсих задни тампони за преди носачи (пеперудките) и имаше само за спаркове... за V6 нямаше... сложих спаркови, изкараха 5-6-7 месеца и минах на полиуретан.

Сега ми изпаднаха оригинални пеперудки за V6 (ползвани, но здрави) и мисля като заминат (карам ги на другата 164-ка) да из взема пластмасовия пръстен и да видя дали не може да се сложи на спарков тампон. Не знам дали сте попадали, но оригиналната пеперудка за V6 не е плътна, а е като спарковата, но с пластмасова втулка (афтермаркет пеперудата за спарка е куха). Освен това кухото не е кръгло, а елипса, но това няма да го пресъздам.

аааа... Да се похвала с перфекктно ремонтирания дисплей Вчера ми дойдоха двата кабела и вече единия е на колата (тези дни ще слагам и другия):

2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
            GSM: 0888 520 600

Comment

• Аз сложих от обикновените тампони на V6 и си прибрах пластмасите, ама нямах голям избор. Колкото изкарат. Ремонта на дисплея колко струва и може ли всеки да си поръча лентовия кабел?
              1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Кабела е 30-тина Евро. за 5+ бройки цената падаше. Да всеки може да си викне, но по-добре да се групираме за по-добра цена.
                Сега не мога да видя, но сайта май беше maxi-dot .
                2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                GSM: 0888 520 600

Comment

• Тези кабели са само за дисплеите или от тях може да се е.... и цялото управление (има моменти в които силата на вентилатора се усилва само в едната посока, а има моменти в които работи нормално) .... и най вече когато колата е студена (в купето) никога не работи, трябва малко да се позатопли вътре и тръгва?
                  Alfa Romeo 164 2.0 TS Super
                  sigpic

Comment

• Имам един тъп за повечето въпрос, но като човек който не разбира много ми е доста интересно да разбера от къде идва мощността на моето бебче. Повечето 150+- BHP коли са 16v или Turbo, а тук имаме 8 клапанов мотор без Turbo и 150+- BHP + не лош въртящ момент ..... та как става тоя номер (и каква е идеята на TS-ка като цяло)?
                    Last edited by Чавдар; d.m.y г., 00:06.
                    Alfa Romeo 164 2.0 TS Super
                    sigpic

Comment

• Недей да се чудиш как 2.0 8в е почти 150 коня. Много просто - това е Алфа. Не е Фиат, Ланча, нито някой немски или френски отпадък. Те вадят по 100-120 макс коня от 2.0 8в. А бе ен ве е34 520i , прекия конкурент на 164 Т.С. е ... 6 цилиндъра , 3 пъти повече клапани - 24( и е 150 коня. Точно 2 коня повече от т.спарка с делката. А какви шамари яде от 164 няма да споменавм, защото го пише във форума на бе ен ве.

Comment

• колеги бихте ли ми казали дали една хубава 164 трябва да изглежда по този начин и ориентирал ли съм се правилно?
                        155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

• По кой начин?
                          Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от reloading Покажи съобщение
                            колеги бихте ли ми казали дали една хубава 164 трябва да изглежда по този начин и ориентирал ли съм се правилно?
                            Ти правилно си се ориентирал .
                            Но дай да видим на какво трябва да изглежда
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• http://www.autoscout24.bg/Details.as...000&asrc=st|fs

извинете забравил съм линка
                              155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

• ето избирай си
                                http://www.autoscout24.bg/ListGN.asp...=6&mmvmd0=1604
                                тази сигурно много си заслужава ама цената ее
                                http://www.autoscout24.bg/Details.as...000&asrc=st|fs
                                алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                                алфа ромео 164 2.0тс -на части
                                нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                                sigpic

Comment

Working...
                                X